Ingrediente
- 3 oua
- 4 cani faina
- 1 cana ulei
- 2 cani lapte
- 1 cana jumate zahar
- 6 linguri dulceata
- 4 linguri cacao
- 1 praf copt
- zahar pudra pt decor
Mod de preparare
Intr-un vas batem ouale cu zaharul pana ce acesta se dubleaza, adaugam uleiul si continuom sa batem bine cu mixerul la viteza mica, adaugam laptele, si apoi faina treptat.
Odata incorporata faina in compozitie adaugam cacaoa si cele 6 linguri de dulceata .Amestecam bine si la sfarsit adaugam praful de copt.
Intr-un vas uns cu unt am adaugat compozitia si am dat-o la cuptor preincalzit pana ce aceasta s-a copt,
Am facut testul cu scobitoarea .
Se lasa la rece si se pudreaza cu zahar vanilat .
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|