4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Prima data cand incerc sa fac aceasta prajitura. Desi e preferata mea, niciodata nu am gasit o reteta pe placul meu. Aceasta este ieftina, rapida si delicioasa.
Ingrediente
Mod de preparareSe pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se adauga cele 3 galbenusuri, faina, praful de copt si se amesteca foarte bine. Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de oanapl
Iata cum se prepara Reteta de negresa cu afine, mure si branza Se pune ciocolata în cafeaua fierbinte și se lasă să se topească amestecând ușor. Dacă nu se topește...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Intr-un bol se amesteca apa minerala cu zaharul si sarea pana ce acestea se dizolva. Se toarna uleiul apoi faina amestecata cu praful de copt si pudra de roscove, cernute. Se omogenizeaza bine...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|