Negresa cu alune

Postat de Steffy in Prajituri
25 Iul 2012 | 8868 vizualizari

Printre preferatele noastre se afla prajitura negresa, pe care o fac si in perioada postului. Acum am facut varianta de dulce si a avut mare succes.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 25.07.2012, 18:35
la 25.07.2012, 18:37
foarte buna
la 25.07.2012, 18:37
la 25.07.2012, 18:40
la 25.07.2012, 18:51
delicioasa!
la 25.07.2012, 18:55
o praji delicioasa!
la 25.07.2012, 18:57
Ce bine ca va place.
la 25.07.2012, 21:31
imi plac negresele de orice fel
la 25.07.2012, 21:50
la 25.07.2012, 22:00
la 25.07.2012, 23:53
Negresa e binevenita oricand!
la 09.12.2013, 15:57
Sigur este foarte gustoasa ,eu am facut insa una mult mai dietetica si va garantez delicioasa.
1/2 cana ulei (eu am folosit de masline)
1/2 cana apa minerala carbogazoasa
1/2 cana faina
3 linguri cacao(eu am pus 2ling de cacao bacio si una normala)
1 cana zahar
2 oua
vanilie ,coaja lamaie,nuci,migdale
1 plic praf de copt,sare.
Galbenusurile se amesteca bine cu zaharul pina acesta se topeste ,se adauga uleiul si apa minerala amestecand pana se omogenizeaza bine, apoi se adauga mirodeniile ,faina cacao si praful de copt amestecate si trecute prin sita,la urma albusurile batute spuma, nuci si migdale taiate am pus pe deasupra, se pune in tava tapetata cu hartie de cuptor ,se tine la 170-180° 25-30 min,se face proba cu scobitoarea.
Am pus cand am scos-o din cuptor cocos pe deasupra si gata negressa.
Pofta buna si sa-mi spuneti daca v-a placut!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking