Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha in Multicooking
18 Iun 2019 | 6081 vizualizari
Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru astazi avem o reteta de negresa cu branza, pregatita la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune. Nu stiu inca daca minunea asta de aparat poate face orice fel de desert, dar negresa cu branza a iesit grozav. La fel ca si crema de zahar ars

Ingrediente

  • Ingrediente blat negresa:
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • 100 g faina
  • 250 g cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri bobite de ciocolata
  • Ingrediente crema de branza:
  • 300 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de portocale

Mod de preparare

Blat:

Untul se topeste la foc mic sau la microunde. Se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o crema
fina. Adaugam apoi ouale pe rand, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare si faina amestecata cu
cacaoa, praful de copt si un praf de sare. La sfarsit incorporam bobitele de ciocolata.

Crema de branza:

Branza o punem intr-un castron impreuna cu restul ingredientelor si mixam totul cu blenderul vertical
pana obtinem o crema fina.

  • in cazul in care branza este prea uscata puteti adauga si 1-2 linguri de smantana sau inca 1 ou
  • puteti aroma cu orice alta aroma va place voua

Compozitia pentru blat o turnam intr-o tava (18 cm diametru) tapetata cu hartie de copt. Crema de branza
obtinuta o turnam usor peste compozitia pentru blat si nivelam.

In vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune punem 1 cana cu apa si asezam gratarul din dotarea aparatului. Asezam tava cu compozitia pentru negresa cu branza. Deasupra tavii punem o bucata de hartie de copt pentru ca aburii formati sa nu se scurga în interior.

Inchidem capacul si il rotim în pozitia INCHIS. Inchidem si supapa de presiune.

Setam programul DESERT, presiunea HIGH si timpul de gatire de 30 de minute si apasam apoi tasta START/STOP. Dupa ce timpul de gatire s-a terminat, se va auzi un semnal sonor si aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Deschidem supapa de aburi cu ajutorul unei spatule. Atentie la aburii care se degaja! Deschidem capacul si scoatem cu grija tava din interior. Lasam la racit, dupa care negresa cu branza se portioneaza dupa dorinta.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express

Postat de merisor67

Iepure in sos de rosii cu ceapa si usturoi, la multicooker crock pot express

Pregătim carnea, curățând-o și porționând-o, apoi o stropim ușor cu zeamă de lămâie și presărăm peste ea sare și piper. O lăsăm la rece 20-30 de minute,...

Citeste continuarea

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Postat de rocsi_1612

Pui intreg la Crock-Pot Express Multicooker

Puiul il parliti pe flacara aragazului, in cazul in care mai are puf, apoi il spalati bine si il stergeti cu niste servetele. Intr-un vas amestecati untul cu sare, piper, boia dulce, boia iute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.06.2019, 08:04
Arată foarte bine...!
la 18.06.2019, 08:35
buna buna
la 18.06.2019, 10:38
la 18.06.2019, 13:50
la 18.06.2019, 14:47

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking