Negresa cu cafea
Postat de mon in Prajituri 8 Mai 2012 | 4381 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (17)
la 08.05.2012, 19:16
prima servita foarte buna
la 08.05.2012, 19:27
wow
la 08.05.2012, 20:14
Buna!!!
la 08.05.2012, 21:12
mmmm ce desert
la 08.05.2012, 21:17
o sa fac si eu,dar trebuie sa-mi iau cantar electronic
fain arata
la 08.05.2012, 21:20
Ce delicios arata!
la 08.05.2012, 22:04
Trebuie probat
la 08.05.2012, 23:28
ce bune sant negresele tale,foarte bune si frumoase
la 09.05.2012, 08:58
tare bune
la 09.05.2012, 09:13
si al meu cantar sa dus dar am masurat cantitatile cu o lingura/25 g zahar sau faina
la 11.05.2012, 14:23
o lingura/25 g zahar sau faina
Din cate stiu eu o lingura de faina nu are acelas gramaj ca cea de zahar!!!
la 11.05.2012, 14:29
FAINA
Un pahar obisnuit, plin cu faina = 125 g;
O lingura de masa rasa = 15 g;
O lingura de masa cu varf = 25 g;
O lingurita de masa rasa = 5 g.
ZAHAR
O cana normala cu zahar, rasa = 200 g;
O lingura rasa = 25g;
O lingura cu varf = 30g;
O lingurita rasa = 6 g;
O bucata zahar cubic = 5 g.
la 11.05.2012, 17:20
ionela2682 eu asa am masurat, masuri luate dintr-o carte de bucate cand raman in pana de cantar folosesc aceste masuri cu lingura
COMENTEAZA