Negresă cu cremă de brânză (urdă)

Postat de diaconta in Prajituri
7 Sep 2014 | 4884 vizualizari

O reţetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Nu este nici un secret că îmi place foarte mult blatul de negresă, iar în combinaţie cu brânza, nu poate fi decât delicioasă. Eu am folosit urdă pentru că este dulce, are o textură foarte cremoasa şi nu înmoaie blatul cât timp stă la cuptor. Puteţi însă să folosiţi brânză de vaci sau mascarpone.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 08.09.2014, 11:12
Arata bine!
la 08.09.2014, 12:39
mmmm,trebiue sa fie buna
la 08.09.2014, 13:07
arata foarte bine
la 08.09.2014, 14:35
la 08.09.2014, 14:48
minunata reteta Dia, asa cum ne-ai obisnuit!
la 08.09.2014, 17:03
la 08.09.2014, 18:03
la 08.09.2014, 18:34
Multumesc fetelor
la 08.09.2014, 18:35
Pe gustul meu!!
la 09.09.2014, 07:25
Delicioasa!
la 10.09.2014, 12:27
Multumesc Dantes
la 10.09.2014, 12:27
Simona,sa o incerci ca merita
la 11.09.2014, 20:03
se poate fura o bucatica ? arata bestial
la 11.09.2014, 21:18
Sylvia,te servesc cu drag

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking