Negresă cu cremă de brânză (urdă)

Postat de diaconta in Prajituri
7 Sep 2014 | 6424 vizualizari

O reţetă pe cât de simplă pe atât de gustoasă. Nu este nici un secret că îmi place foarte mult blatul de negresă, iar în combinaţie cu brânza, nu poate fi decât delicioasă. Eu am folosit urdă pentru că este dulce, are o textură foarte cremoasa şi nu înmoaie blatul cât timp stă la cuptor. Puteţi însă să folosiţi brânză de vaci sau mascarpone.

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 07.09.2014, 22:12
Am vazut-o pe facebook si tare mi-a placut! O s-o fac si eu.
la 07.09.2014, 22:15
Gaby,am incercat si o alta reteta care surorilor mele le-a iesit foarte bine,mie nu ))Asa ca am compus o reteta a mea )tare mi-a placut
la 07.09.2014, 22:22
Arata senzational! Am si eu o negresa dar fara branza...daca postai mai devreme...renuntam la reteta mea...si-o probam pe a ta...ca tot am luat ieri urda ))...Minunata Diuta scumpa!
la 07.09.2014, 22:28
ce bine arata! Vin si eu la o portie...
la 07.09.2014, 22:31
buna buna
la 07.09.2014, 22:33
Ruxy,sunt convinsa ca si a ta a fost minunata daca e negresa,nu poate fi decat delicioasa
la 07.09.2014, 22:33
Claudia
la 07.09.2014, 22:33
Super Bună
la 07.09.2014, 22:37
Ce-mi place combinatia!
la 08.09.2014, 07:44
Ce bunatate!
la 08.09.2014, 08:48
TBuna tare
la 08.09.2014, 09:29
Ce fain arata!!
la 08.09.2014, 09:54
gustoasa
la 08.09.2014, 10:53
gustoasa
la 08.09.2014, 11:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking