Ingrediente
- 2 căni apă
- 1 cană zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 5 lg ulei
- 3 căni făină
- 1 plic praf de copt
- 4 lg cacao
- 1 lg scorțișoară măcinată
- un praf de sare
- un borcan mic cu mere puse pt prăjituri
Mod de preparare
Apa, zahărul si zahărul vanilat se amestecă bine până ce acesta se topește. Se adaugă uleiul si merele razalite din borcan. Restul ingredientelor se amestecă împreună apoi se toarnă peste apa cu mere. Se omogenizează bine după care se rastoarna intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor la 180 de grade și se lasă până trece testul scobitorii (în jur de 35-40 de minute). Se scoate din cuptor, se lasă la răcit apoi se servește.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mere (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|