Negresa cu nuca de cocos si zmeura

Postat de andaoana in Prajituri
6 Oct 2015 | 5851 vizualizari

Am facut lapte de cocos si cu miezul de nuca ramasa am facut aceasta negresa absolut delicioasa. Am folosit la negresa zahar de trestie de zahar , de fapt este un zahar din melasa de trestie de zahar cristalizata natural, fara a fi procesata . Acest zahar are o culoare maro,este usor umed si are un gust intens , dar foarte placut . De asemenea este mult mai bogat in minerale decat zaharul rafinat .

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 06.10.2015, 12:02
Aaaa, ce bine arată! Ar merge perfect acum, cel puțin 2 bucăți!
la 06.10.2015, 12:05
numa buna !!!!!!!!!!!!
la 06.10.2015, 12:13
Faina rau!
la 06.10.2015, 12:27
asta da binevenita cum
la 06.10.2015, 12:37
buna buna
la 06.10.2015, 12:45
la 06.10.2015, 12:51
Vaaaaaiiiii ;x
la 06.10.2015, 12:59
Mi-nu-na-taaaa!
la 06.10.2015, 13:26
la 06.10.2015, 13:29
la 06.10.2015, 13:55
bun bun
la 06.10.2015, 14:22
Imi place!
la 06.10.2015, 16:21
foarte buna e
la 06.10.2015, 16:53
ce bunatate!
la 06.10.2015, 20:56
Sper ca m-ai ai o buctica si pentru mine!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking