Ingrediente
- 420 gr. faina
- 120 ml. ulei
- 60 gr. cacao
- 300 gr. zahar tos
- 500 ml. apa
- 2 lingurite rase bicarbonat de sodiu
- o lingura cu otet
- un praf de sare
- esenta de rom
Mod de preparare
Faina se pune intr-un bol impreuna,cu zaharul,praful de sare,bicarbonatul de sodiu si cacaoa.Se amesteca bine,pana ce sunt perfect omogenizate.Peste acestea se adauga apa,uleiul,otetul si esenta de rom.Amestecam iarasi bine de tot.Dupa ce sunt incorporate toate ingredientele,fara a se mai ivi niciun cocolos,trebuie sa obtinem o compozitie care curge usor de pe spatula de silicon.Turnam amestecul intr-o tava tapetata cu foaie de copt,sau unsa cu ulei si apoi faina(eu asa am procedat :) ).Dam la cuptor la 175 de grade celsius timp de 30-35 de minute.Soatem negresa de la cuptor si o lasam sa se raceasca complet,pentru a o putea portiona.Se pudreaza cu zahar!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post 2" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|