Ingrediente
- O cana de zahar
- o cana de apa
- jumatate cana de ulei
- 2 cani de faina
- un praf de copt
- patru linguri dulceata sau gem (eu am pus dulceata de banane cu stafide)
- 3 linguri cacao
- 3 linguri nuca tocata la cutit
- 2 linguri stafide sultan
- 1 lingura nuca de cocos
- o esenta de rom
- jumatae borcan de dulceata (optional pentru umplut)
Mod de preparare
In apa adaugam zaharul uleiul si amestecam pana se topeste ,adaugam esenta de rom,dulceata stafidele si apoi faina ,
Cand toate s-au amestecat adaugam treptat faina care a fost amestecata cu cacoa si praful de copt
La final adaugam nuca de cocos si nucile .
Punem compozitia intr-o forma rotunda si o introducem la cuptor timp de 40 de min ,verificam cu scobitoarea daca s-a copt ,
Optional se poate taia si unge cu dulceata .In cazul in care nu doriti sa in umple-ti cu dulceata poate fi servit cu o cupa de inghetata de vanilie sau lamaie ,este demential .
Deasupra am ornat cu zahar pudra .
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post " nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|