Ingrediente
- 600 g faina
- 250 ml apa minerala
- 250 de zahar
- 4 linguri cu gem (eu am foslit gem de prune )
- 100 ml ulei
- 2 linguri de cacao
- 1 plic de praf de copt
- Glazura
- 6 linguri de apa clocotita
- 3 linguri de caco
- 1 lingura de ulei
Mod de preparare
Pentru aluat se cerne faina intru-n vas, amesteci cu praful de copt, torni apa minerala, adaugi zaharul, uleiul, gemul de prune si cacaua. Amesteci bine toate ingredienetele si pui aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Coci prajitura in cuptorul preincalzit timp de 35-40 de minute.
Glazura:
Se amesteca zaharul cu cacaua cu zaharul pe baie de aburi ,adaugi uleiul apoi torni apa fierbinte si amesteci continu .O pregatin cand e prjitura rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu glazura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (5)
|