Ingrediente
- 1/2 cana (de ceai)ulei
- 1,1/2 cana de zahar
- 3 linguri de gem (de care preferati)
- o cana de nuci macinate
- 2 cani de suc cu acid
- o lingura de bicarbonat
- 3 linguri de cacao
- 4 cani de faina
pt glazura:
- 200 de gr.margarina
- 200 de gr.zahar
- 100 ml.apa
- 4 linguri cacao
Mod de preparare
Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul.
Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu scobitoarea.
O scoatem si o lasam sa se raceasca,si intre timp facem glazura.
Pt. glazura:
Intr-o tigaita punem margarina sa se topeasca,adaugam cacaoa si zaharul amestecam bine si turnam si apa lasam sa fiarba pana se ingroasa putin .
Portionam prajitura dupa plac si apoi punem glazura pe toata suprafata lasam sa se raceasca si servim.
Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post glazurata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|