Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura si budinca de cacao
Postat de simona72 in Prajituri 19 Oct 2016 | 3703 vizualizari
Fara doar si poate este una dintre preferatele mele de negresa. La intalnirea bucatarasilor de la Paltinis am degustat-o prima oara. Prajitura a fost facuta si adusa pentru bucatarasi de Ruxy. Cu totii o cunoastem, nu doar pentru cat e ea de dragalasa si frumoasa, dar face niste dulciuri exceptionale. Cu mana pe suflet o spun, fara sa exagerez sau sa para ca lingusesc, dar am incercat multe retete de-ale ei. Ce am facut eu aici? Reteta de negresa este aproape identica, cea de baza este aproximativ la fel. Eu am avut zmeura proaspata si am vrut musai sa o combin, iar pentru budinca de ciocolata m-am folosit de Ciocolata calda cu Green Sugar.
Ce mai trebuie sa stiti despre negresa: daca o tineti la temperatura camerei are o alta consistenta fata de cea pe care o tineti in frigider. Pare curios, dar chiar asa este. Tinuta in camera/camara este lipicioasa, umeda, densa exact cum imi place mie… nu ramane decat sa descoperiti si voi care dintre ele va place mai mult…
Inapoi la reteta
|