Negresa lipicioasa cu cafea, zmeura si budinca de cacao

Postat de simona72 in Prajituri
19 Oct 2016 | 3723 vizualizari

Fara doar si poate este una dintre preferatele mele de negresa. La intalnirea bucatarasilor de la Paltinis am degustat-o prima oara. Prajitura a fost facuta si adusa pentru bucatarasi de Ruxy. Cu totii o cunoastem, nu doar pentru cat e ea de dragalasa si frumoasa, dar face niste dulciuri exceptionale. Cu mana pe suflet o spun, fara sa exagerez sau sa para ca lingusesc, dar am incercat multe retete de-ale ei. Ce am facut eu aici? Reteta de negresa este aproape identica, cea de baza este aproximativ la fel. Eu am avut zmeura proaspata si am vrut musai sa o combin, iar pentru budinca de ciocolata m-am folosit de Ciocolata calda cu Green Sugar. Ce mai trebuie sa stiti despre negresa: daca o tineti la temperatura camerei are o alta consistenta fata de cea pe care o tineti in frigider. Pare curios, dar chiar asa este. Tinuta in camera/camara este lipicioasa, umeda, densa exact cum imi place mie… nu  ramane decat sa descoperiti si voi care dintre ele va place mai mult…

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 19.10.2016, 09:22
buna buna
la 19.10.2016, 09:29
la 19.10.2016, 09:35
Vreau și eu o bucata lipicioasa!
la 19.10.2016, 09:53
o negresa minunata , vreau si eu
la 19.10.2016, 13:03
Hop si io buna tare
la 19.10.2016, 14:08
la 19.10.2016, 14:54
Vreau si eu o lipicioasa!
la 19.10.2016, 15:48
Buna praji ai facut
la 19.10.2016, 16:54
Multumec frumos!
la 19.10.2016, 17:23
Ce combinatie faina ai facut aici!
la 19.10.2016, 17:35
Adica Mustaciosul s-a lipit de-o negresa?
la 19.10.2016, 17:47
Lipicioasă de cine?)
la 19.10.2016, 21:10
Eu imi imaginez ce delicioasa a iesit! Si eu am observat ca negresa are alta consistenta la temperatura camerei si alta daca o bagi in frigider!
la 19.10.2016, 21:44
f reusita , bravo Simona
la 19.10.2016, 22:09
iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, pentru aprecierile minunate, pentru ca ai ales sa probezi reteta mea...pentru gandurile calde...esti atat de scumpa...si-mi esti extrem de draga Simonici! Sunt fericita ca te-a incantat reteta mea...iar reteta pe care ai adus-o cu ideile tale...e deosebita!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking