Ingrediente
- 4 oua
- 2 pachete de ciocolata Mars 69 gr fiecare
- 150 gr unt
- 150 gr zahar
- 100 gr faina
- 2 linguri rase cacao
- 1 plic praf de copt
Mod de preparare
Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt. Mixam foarte bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 25 de minute, la 180 grade. Facem proba scobitorii, iar daca iese putin umeda nu e nicio problema. Asa trebuie sa fie. Nu o lasam mai mult in cuptor pentru ca se usuca si rezultatul nu e cel asteptat. Prajitura e usor umeda si pufoasa. Iar gustul, nemaipomenit. Sper sa va placa reteta. Se face repede si dispare si mai repede! Pofta bucatarasi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Mars" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|