Negresa Mars

Postat de daniastefania in Prajituri
12 Dec 2015 | 4253 vizualizari
Negresa Mars

Azi va aduc in dar o reteta care are cred zeci de variante. E foarte buna, usor de facut si place tuturor. Eu va prezint azi o varianta dementiala. Am facut o tava, dar nu mai e nimic.

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 pachete de ciocolata Mars 69 gr fiecare
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 100 gr faina
  • 2 linguri rase cacao
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Topim ciocolata si untul intr-un vas, apoi lasam sa se raceasca putin. Ouale le mixam cu zaharul pana se spumeaza. Acum adaugam si ciocolata cu untul, topite anterior. Adaugam faina cernuta cu cacao si praful de copt. Mixam foarte bine totul. Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si o dam la cuptor timp de 25 de minute, la 180 grade.  Facem proba scobitorii, iar daca iese putin umeda nu e nicio problema. Asa trebuie sa fie. Nu o lasam mai mult in cuptor pentru ca se usuca si rezultatul nu e cel asteptat. Prajitura e usor umeda si pufoasa. Iar gustul, nemaipomenit. Sper sa va placa reteta. Se face repede si dispare si mai repede! Pofta bucatarasi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Mars" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Negresa cu crema de branza si cirese

Postat de daniastefania

Negresa cu crema de branza si cirese

Topim ciocolata cu untul pe bain-marie, apoi lasam la racit. 4 oua le mixam cu 50 gr zahar, pana se spumeaza. Adaugam apoi compozitia de ciocolata. Apoi adaugam faina cernuta cu praful de copt....

Citeste continuarea

Negresa cu glazura din batoane "mars"

Postat de bitza

Negresa cu glazura din batoane "mars"

Blat: ouale se mixeaza cu zaharul pana ce acesta se topeste.Se adauga untul partial topit si se amesteca bine,apoi laptele si ciocolata topita.Cacaua se amesteca cu faina si praful de copt si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.12.2015, 20:19
la 12.12.2015, 20:41
Foarte buna si faina ti-a iesit!
la 12.12.2015, 20:45
la 12.12.2015, 21:00
arata bine
la 12.12.2015, 21:35
Buna buna

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking