Negrese cu cremă de brânză

Postat de andreeapintea in Prajituri
21 Feb 2013 | 5753 vizualizari

Rapide şi simple, negresele sunt preferatele noastre, iar variantă cu cremă de brânză - stil cheesecake, este absolut delicioasă.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 21.02.2013, 20:18
la 21.02.2013, 20:52
Bine ai venit!
la 21.02.2013, 22:51
foarte mult imi plac negresele
bun venit
la 22.02.2013, 15:35
Cred ca e delicioasa
la 22.02.2013, 16:16
Multumesc de primire si de aprecieri. Sper sa o incercati si sa va placa.
la 22.02.2013, 16:28
Bun venit!
la 23.02.2013, 13:56
Te rog, mai exact, ce tava sa folosesc? As vrea sa o fac chiar azi. Multumesc, Raluca
la 24.02.2013, 16:00
O tavă de 20 de cm - adica una mai mică, dacă vrei să o faci in tavă normală pentru un cuptor clasic recomand să faci o porţie şi jumătate.
la 25.02.2013, 15:54
Am facut-o, s-a si terminat! F gustoasa, dar cam sfaramicioasa mi-a iesit mie. Multumesc, Raluca
la 26.02.2013, 09:48
Pentru a nu fi sfarmicioasa iti recomand sa o lasi sa se raceasca complet inainte de a o taia, chiar cateva ore sau de seara pana dimineata si sa o tai cu un cutit bine ascutit cu lama dreapta, fara zimti. Ma bucur ca v-a placut gustul

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking