la 20.04.2012, 13:07 Ruxy cu afine cred ca este bombastica,dar si cu capsuni imi place,abia astept si eu sa gasesc fructe proaspete de la taranii de aici de la Bodensee,sunt foarte delicioase si aromate
la 20.04.2012, 13:07 Cris, e o reteta care se face foarte foarte rapid...si imi place mult...e ceea ce cautam de multa vreme, o reteta in care compozitia sa stea ferma fara faina si sa se intareasca perfect la cuptor...merita probata, puuup Cris scumpa!
la 20.04.2012, 13:09 Cris, aici inca nu sunt fructe asa grozave, eu am avut noroc sa gasesc capsuni aromate si gustoase, de regula le evit pana ies cele romanesti sau le iau cand nu mai pot de pofta, insa astea au fost deliciu...cu afine am mai facut un New York cheese cake, si daaa a fost deosebit de bun mi-e dor de Bodensee...ce locuri superbe!
la 20.04.2012, 13:11 Mai viziteaza-lesi noi gasim acum doar capsuni din Spania dar nu au gustul si aroma celor autohtoni,mai bine astept sa fac din nou cura de fructe delicioase si sanatoase
la 20.04.2012, 13:12 Cu multa placere, ti-a iesit extraordinar, sa-ti fie de bine!
la 20.04.2012, 13:14 Esti tare dragut Cristi, multumesc inca o data! Aprecierea ta ma bucura mult
la 20.04.2012, 13:16 Apropo Ruxy,capsunii romanesti si pepenele romanesc au cel mai bun gust.Mi-e ciuda ca nu gasesc si aici pepene romanesc,noi venim mai rar vara acasa,of concediile astea
la 20.04.2012, 13:20 ce bunatate vreu si eu o bucatica!!!!
la 20.04.2012, 13:22 Si noi Cris trebuie sa mai asteptam pana apar, da au gust grozav, eu am luat grecesti si sa stii ca sunt gustoase,mereu cand le mananc ma gandesc ca sunt mangaiate de soarele minunat din Grecia...mi-e tare dor asa e cu concediile e mai greu, insa e bucuria mai mare cand vii mai rarut...desi e atat de dureroasa departarea de sora ta de familia ta...
la 20.04.2012, 13:23 Angy...te astept la masa
la 20.04.2012, 13:34 vreau si eu o feliuta mica
la 20.04.2012, 13:58 Lau numai una mica? Dar de una mare ce-ai spune?
la 20.04.2012, 14:02 sa sti ca nu ma supar,
la 20.04.2012, 14:15 Ok Lau...priceput
la 20.04.2012, 14:59 stiu reteta si am si facut-o ...este yuuuumy