Non plus ultra

Postat de Criss in Prajituri
3 Feb 2011 | 43899 vizualizari

Sau mai pe romaneste, fursecuri cu bezea. :D Nu ma intrebati de unde denumirea asta ciudat ca habar n-am. Asa apar in caietul cu retete al mamei, asa le-am zis si eu.

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 10.02.2011, 19:44
Multumesc Mamaieelena ,Michelle.
la 10.02.2011, 19:46
Exceptionale!!! Cum le-am ratat?
la 04.07.2011, 21:42
vreau si eu
la 21.10.2014, 19:32
la 22.10.2014, 05:54
la 22.11.2014, 11:08
Superrr...de Sarbatori fac si eu...imi aduc aminte de nuntile din copilarie unde erau nelipsite
la 23.11.2014, 15:25
la 05.05.2016, 09:19
la 05.05.2016, 11:59
la 14.01.2017, 15:19
o nelamurire , nu avem nevoie de praf de copt , amoniac sau bicarbonat?
la 18.01.2017, 20:43
Nu, la aceste fursecuri nu se foloseste niciun agent de crestere. Ele sunt fragede si nu trebuie sa creasca.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking