Crap oriental
Postat de Ina
Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca solzisori, morcovii si telina se feliaza si se calesc impreuna in...
Citeste continuareaCea mai buna mancare...pentru mine! si asa aveam o poftaaa...mama,mama! si nu de alta, dar voi pizza in sus, pizza in jos. se satura omul de atata...pizza :)))))
Ingrediente
Mod de prepararePestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm. Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si trecem fiecare felie de peste prin acest amestec. Pregatim o tigaie mai mare, turnam ulei cam de doua degete si punem la incins. Asezam in tigaie feliile de peste, cu atentie sa nu sara din ulei, acoperim tigaia cu un capac si lasam la prajit, la foc potrivit, cam 10 minute pe fiecare parte. Intre timp, punem apa la fiert, cu un varf de sare pentru mamaliguta si curatam usturoiul. Intr-un recipient inalt si ingust, taiem usturoiul, adaugam uleiul de masline, un pic de sare si rosia spalata si taiata in doua. Bagam blenderul in actiune si mixam bine, bine. Dam sosul la frigider. Turnam malaiul in apa si amestecam bine bine, lasam la fiert, amestecand din cand in cand. Cand este facuta, o rasturnam intr-un vas. Servim pestele prajit cu sos de usturoi si mamaliguta calda. O nebunie!
Daca ti-a placut reteta noastra "Novac prajit, cu mamaliguta si sos rosu de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Ina
Se curata pestele, se portioneaza, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in ulei, fara a se rumeni. Ceapa se toaca solzisori, morcovii si telina se feliaza si se calesc impreuna in...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Pestii se curata, se spala bine si se pune la scurs intr-o strecuratoare. Se sareaza cu sare, se amesteca bine sa se sareze toti si se lasa sa ia sare cel putin 15-20 minute. Se scutura de...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|