Nuca cu miere de albine

Postat de mihaelar63 in Mancare copii
6 Mar 2010 | 9624 vizualizari
Nuca cu miere de albine

Ceva dulce natural si energizant , creste imunitatea .M-a uimit cand am aflat ca mierea creste permeabilitatea celulara , ajungand la nivel celular in 12 minute , mai repede decat perfuzia !!!

Ingrediente

  • 300 gr miez nuca
  • miere de albine

Mod de preparare

  1. nuca se fierbe 10 minute dupa care se scurge .
  2. se pune nuca intr-un borcan si se pune miere de albine peste ea .
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuca cu miere de albine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Desert mucenici umpluti

Postat de mirela0911

Desert mucenici umpluti

Intr-o craticioara se amesteca 200 ml lapte caldut cu 1 lgt zahar. Se adauga 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine si se lasa la dospit 15 minute. In bolul robotului se pune faina...

Citeste continuarea

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de privatelaura

Budinca de ovaz cu lapte de cocos la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

In vasul interior al Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune , se toarna laptele rece, se adauga un praf de sare. Se adauga fulgii de ovaz si fulgii de nuca de cocos. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.03.2010, 09:55
super, sdau se poate inmuia peste noapte si atunci isi pierde din gustul amarui si parca e proaaspata!am sa fac si eu
la 07.03.2010, 10:00
mancam asa bunatate cand eram mica....poate o sa mai fac ca imi placea la nebunie....
la 07.03.2010, 14:56
nuca daca este fiarta nu-si pierde proprietatile?..nu e ca la prajit? e mai buna cruda decat coapta si tot asa..
nu e mai bine doar sa o lasam la muiat o noapte dupa care sa adaugam miere peste ea?
zic si io...acu' nu stiu nik sigur.
la 07.03.2010, 16:09
dap isi pierde, tocmai de aia e bine sa o lasam la inmuiat si a 2 zi e ffff buna
la 07.03.2010, 21:46
multunesc mult pt. aceasta reteta!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking