Ingrediente
- 3 oua 3 cescute zahar pudra 3 cescute ulei 1 praf de copt faina cat cuprinde 200 ml lapte 200 g zahar 100 g unt 2 pachete zahar vanilat un castron nuci macinate
Mod de preparare
Cele 3 cescute de zahar pudra se freaca cu ouale pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul, coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt.
Coca nu trebuie sa fie foarte tare. Se unge forma cu ulei, se fac bilute cat bobul de strugure si se aseaza in fiecare lacas al formei. Se pune forma pe flacara intorcand-o de pe o parte pe alta pana ce cojile se rumenesc usor.Se curata marginile cojilor. Pentru crema se pune pe foc laptele, zaharul, untul si zaharul vanilat.
Cand da in clocot se adauga nucile si marginile cojilor faramitate. Se amesteca pe foc pana se leaga. Crema rece se pune intre coji.
Nucile formate se tavalesc prin cacao amestecata cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuci, prune, scoici si ciupercute umplute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
|