Ingrediente
Ingrediente pentru chifteluţe:
- 600 g piept de pui fara os
- 3 linguri fulgi de cartofi (din aceia pentru piure)
- Sare, piper, boia, fulgi de usturoi
- 60 ml apa rece
Ingrediente crusta:
- 150 g fulgi de porumb
- 50 g parmezan razuit
Mod de preparare
Fulgii de porumb i-am maruntit în robot,apoi i-am amestecat cu parmezanul razuit.Lasam deoparte amestecul.
Tot în robot am pus pieptul de pui taiat cubulete ,condimentele,apa si fulgii de cartofi.Apoi am tocat obţinând o pasta.
Am format chiftelute pe care le-am tavalit bine prin amestecul de fulgi de porumb si parmezan .
Le-am asezat într-o tava pe hârtie de copt si le-am pus la cuptor la 200 de grade pâna ce se rumenesc frumos.
Bineînteles va trebui sa le întoarcem ca sa se rumeneasca uniform.
Daca nu va plac coapte la cuptor,puteti sa le coaceti în tigaie cu putin ulei.
Se servesc calde cu ketchup sau diverse sosuri,simple sau cu cartofi prajiti.
Să aveţi poftă !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Nuggets de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (30)
|