Ingrediente
- 500 gr. branza de vaci
- 100 ml lapte
- 200 ml smantana lichida
- intaritor de frisca
- 50 gr. miere
- 2 linguri de zahar
- 100 ml lichior de oua
- ca 400-500 gr visine din compot
- 1 zahar vanilat sau pastaie de vanilie
Mod de preparare
Intr-un castron se mixeaza branza de vaci,laptele,mierea,vanilia si lichiorul de oua,pana se obtine o consistenta cremoasa.
Smantana lichida se mixeaza cu intaritor de frisca si 2 linguri de zahar.
In pahare de desert se orneaza intai cu crema de branza de vaci ,peste se presara visine apoi se orneaza cu frisca,din nou visine iar deasupra inca un strat de crema de branza de vaci cu lichior de oua.
Se da la rece ,circa 3 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (41)
|