Obraji de porc in sos de cidru

Postat de ctlina in Porc
26 Mai 2019 | 6635 vizualizari

O reteta minunata astazi cu obraji de porc mijotati. Mușchii maseteri sau obrajii de porc e unul și același lucru,  o parte rara si neglijată din porc dar  extraordinar de buna. Cidrul este o băutură slab alcoolică (în medie 3 - 8%), obținută prin fermentarea fructelor, mai ales a merelor sau perelor, dar și a gutuilor la o temperatură de 4 - 16°   https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/obrajii-de-porc-in-sos-de-cidru.html

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 26.05.2019, 08:27
Interesanta reteta!
la 26.05.2019, 11:13
la 26.05.2019, 12:57
Vreau si eu niste obrajori din astia..
la 26.05.2019, 15:15
la 26.05.2019, 20:15
Tare buni!
la 27.05.2019, 09:36
merita incercata reteta asta
la 30.05.2019, 17:49
Partea mea preferata a porcului! chiar saptamana trecuta am mancat -e delicioasa-daca e bine gatita se topeste in gura carnea-cei cu croc potul sigur ar face reteta super buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking