Ochelari din foietaj cu Nutella

Postat de nadea68 in Dulciuri
5 Apr 2014 | 7262 vizualizari
Ochelari din foietaj cu Nutella

Rapid si bun ...

Ingrediente

  • un pachet foietaj proaspat (300 g)
  • 4-5 linguri nutella
  • zahar pudra

Mod de preparare

Aluatul foietaj il scoatem din frigider si-l lasam 15 minute la temperatura camerei.Daca aveti foietaj congelat se lasa la decongelat.

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Deasupra intindem nutella intr-un strat subtire sau mai gros,dupa preferinte :).

Rulam foietajul din ambele parti pana la jumatate,cand se unesc.vezi poza.

Taiem felioare foietajul cu un cutit ascutit -1,5 cm,fiecare felie.

Luam o tava de cuptor ,o acoperim cu hartie de copt.

Incalzim cuptorul la 180°

Asezam ochelarii din foietaj pe tava,cu mica distanta intre ele.

Bagam la cuptor 20-30 minute-depinde de cuptorul fiecaruia,pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata ii scoatem,lasam la racit si servim cu zahar pudra :)

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochelari din foietaj cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Inghetata de vanilie cu alune pralinate

Postat de Patricia_Iordache_79

Inghetata de vanilie cu alune pralinate

Cum preparam crantzul:   Topim intr-un vas 100 gr. zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde pana obtinem un caramel de culoare brun-aurie. Cand zaharul este complet topit adaugam...

Citeste continuarea

Clafoutis cu prune

Postat de Elena_Daria

Clafoutis cu prune

Topim margarina si o lasam sa se raceasca. Mixam bine ouale cu praful de sare, apoi adagam faina. Dupa ce am incorporat faina, adaugam margarina topita si racita si continuam sa mixam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2014, 18:52
frumosi
la 05.04.2014, 18:52
Imi place
la 05.04.2014, 18:52
Ce buni sunt
la 05.04.2014, 18:54
multumesc,frumosi,rapizi si buni
la 05.04.2014, 18:57

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking