Omleta cu branza si legume la Panini Maker

Postat de deyutzky in Aperitive / Garnituri
12 Iun 2016 | 3319 vizualizari
Omleta cu branza si legume la Panini Maker

De cand am acest aparat il folosesc aproape zilnic. Ma ajuta foarte mult in bucatarie, iar pe langa asta, preparatele sunt si sanatoase, fara prajeala si fara ulei. Vi-l recomand cu mare drag! 

Ingrediente

  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 3 linguri cu branza sarata(eu am avut cas sarat, voi puteti pune telemea sau orice fel de branza va place)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 ardei capia
  • 4-5 masline taiate marunt

Mod de preparare

Batem ouale cu putina sare, adaugam piper dupa gust, branza si amestecam bine. 

Spalam ceapa si o taiem marunt. Spalam ardeiul, il curatam de samburi si il taiem fasiute.

Adaugam ceapa, ardeiul si maslinele taiate marunt, peste ouale batute.

Conectam aparatul Panini Maker la priza si asteptam pana cand plita se incinge bine. 

Daca nu aveti un astfel de aparat, o puteti pregati intr-o tigaie.

Adaugam compozitia pe plita incinsa, apoi punem capacul si o lasam 2-3 minute. Ridicam capacul si o intoarcem, apoi o mai lasam inca 2-3 minute pana cand se rumeneste pe ambele parti.

S-ar putea sa fie cam multa compozitie, dar o puteti imparti in 2 parti egale si faceti 2 omlete. Eu am pus-o pe toata si mi-a curs putin pe langa atunci cand am pus capacul. 

Deconectam aparatul de la priza, apoi luam omleta si o punem pe un platou, dupa care o servim.

Pofta buna! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza si legume la Panini Maker" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob de pui in aluat de foietaj

Postat de mirela0911

Drob de pui in aluat de foietaj

Pipotele si inimile se curata bine si se spala. Se pun la fiert in apa cu putina sare. Ficatul se spala bine si se pune la fiert separat. Dupa ce au fiert se lasa la racit. Este de preferat ca...

Citeste continuarea

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Postat de rocsi_1612

Tarta cu dovlecei si branza de vaci

Aluatul: Puneti intr-un bol untul rece, taiat cubulete. Adaugati oul, sare, apoi faina, treptat. Incepeti si framantati cu mana, pana obtineti un aluat omogen.  Daca mai este nevoie de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2016, 20:16
ce bine arata!
la 12.06.2016, 20:25
Iote ce omuleta buna a facut fata d
la 12.06.2016, 20:28
Claudia
la 12.06.2016, 20:29
Cleme
la 12.06.2016, 20:43
buna

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking