Ingrediente
- 5 ouă,
- Sare, după gust,
- Câteva fire de mărar proaspete,
- 100 g telemea de vacă,
- 3 castraveți,
- Roșii cherry roșii, galbene și kumamoto, după gust,
- O ceașcă năut Sano Vita, fiert cu o zi înainte,
- O ceapă roșie,
- Apă, oțet și ulei după gust
Mod de preparare
Atunci când optez pentru omletă, pregătesc cu un ou în plus față de nr. de porții, adică 5 ouă pentru 4 porții și le bat bine cu un tel, pentru a ieși pufoase.
În continuare, se adaugă brânza rasă și mărarul spălat și tocat mărunt, sare după gust și se amestecă bine.
Se toarnă cu polonicul din compoziția rezultată, într-o tigaie teflonată, iar când începe să se ridice pe margine, se întoarce și se rumenește și pe cealaltă parte. Se pregătesc astfel 4 omlete.
Pentru salată, se spală castraveții, ceapa roșie și roșiile, se taie felii subțiri. Pentru o salată colorată, am folosit roșioare cherry roșii, galbene și kumamoto, au texturi și arome diferite. Am adăugat o ceașcă de năut fiert, pentru un plus de aromă. Mie îmi place mult în salate.
Timp de pregătire: aprox 20 min
Timp de gătire: aprox 10 min
Portii: 4
Poftă Bună!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/07/omleta-cu-branza-si-marar.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu branza si marar alaturi de salata cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|