Omleta cu ciuperci pe un pat de rucola
Postat de danakarin in Aperitive / Garnituri 8 Feb 2012 | 3908 vizualizari
Nu ma veti crede, dragi bucatarasi, dar eu, o gospodina veche si cu oarecare pretentii, nu stiu exact care este diferenta dintre o omleta si o papara.De fond, nu de forma ! Astfel incat, ieri seara, cand am venti acasa, m-am hotarat sa ma documentez in diferitele mele carti de bucate si biblii culinare Nici Sanda Marin, nici Teubner Küchenpraxis nu m-au lamurit pe deplin...In omleta se poate adauga un pic de lapte, dar nu neaparat...dar in nici un caz faina...Ce sa va spun? Cred ca diferenta este de forma si nu de continut, si deci omleta este de fapt sora rasfatata prin restaurante a paparei noastre traditionale.
Cu varianta care v-o propun azi, care va va incanta si ochii nu numai papilele gustative, puteti sa va surprindeti in mod placut familia si prietenii.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (26)
la 08.02.2012, 11:06
apetisant
la 08.02.2012, 11:25
bun bun
la 08.02.2012, 11:27
Oda,ce reteta,ideala
la 08.02.2012, 11:35
:-) :-)
la 08.02.2012, 12:21
mmm...bun
la 08.02.2012, 12:36
multzumesc Laura !
la 08.02.2012, 12:52
fain arata
la 08.02.2012, 12:54
buna,buna
la 08.02.2012, 14:39
buna buna
la 08.02.2012, 15:03
Fara rucola vreau
la 08.02.2012, 16:18
da ce-ai cu rucola, Diana ? face bine la digestie..
la 08.02.2012, 16:19
ma bucur ca va place, si mie mi-a placut !
la 08.02.2012, 16:29
Dana , digestiv stau tare bine , dar mie-mi plac lucrurile simple ; aiurea , nici salata aia neaosa nu-mi place
la 08.02.2012, 17:15
ce frumos ai aranjat omleta..bun bun
COMENTEAZA