Omleta cu kaizer si ceapa verde - Philips Multicooker

Postat de Dya in Aperitive / Garnituri
30 Oct 2013 | 3760 vizualizari
Omleta cu kaizer si ceapa verde - Philips Multicooker

Am ales sa incep cu retetele recomandate in cartea primita impreuna cu aparatul Philips Multicooker si sa testez, pe rand, functiile acestuia. Vreau sa va zic ca este un inceput promitator si ca sunt tare multumita, deocamdata!

Ingrediente

  • 4 oua mari
  • un cub de unt
  • 6 felii de kaizer/bacon
  • 2 fire de ceapa verde
  • o jumatate de ardei iute rosu
  • o jumatate de ardei iute verde
  • condimente dupa gust: sare, un praf de piper, fulgi de chilli

Mod de preparare

Asezam in vasul aparatului cubul de unt, feliile de kaizer, ardeiul feliat si ceapa verde taiata marunt. Selectam din MENU functia/programul BOIL si setam timpul de preparare pentru 10 minute. Cand s-a topit untul, iar ceapa verde s-a calit usor, adaugam ouale batute spuma impreuna cu condimentele. Inchidem capacul aparatului si il lasam sa isi faca treaba :) Cand omleta s-a copt, iar timpul s-a scurs, aparatul va trece automat pe functia de pastrare a preparatului, cald: KEEP WARM.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu kaizer si ceapa verde - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Briose mic dejun

Postat de RuxyRux

Briose mic dejun

Ceapa si ciupercile se toaca la blender, la fel si dovleacul. Se incinge uleiul (usor) si se pun ciupercile presarate cu putina sare si se lasa doua minute la foc mic, se adauga ciupercile si...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele cu branza

Postat de gaby_d

Aperitiv saratele cu branza

Intr-un bol am pus untul taiat cubulete, cascavalul ras, drojdia, o lingurita de sare si smantana. Am omogenizat putin apoi am pus faina si am inceput sa framant cu mana. La inceput veti...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2013, 13:30
la 30.10.2013, 13:32
Ce bine arata!
la 30.10.2013, 13:35
la 30.10.2013, 13:50
bvoo, Daniela! sa ai spor in continuare!
la 30.10.2013, 14:24
Va multumesc dragilor!

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking