Omleta taraneasca

Postat de Carmen_Ana in Aperitive / Garnituri
12 Mai 2014 | 3255 vizualizari
Omleta taraneasca

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Dya http://www.bucataras.ro/retete/omleta-cu-kaizer-si-ceapa-verde-philips-multicooker-53139.html

Ingrediente

  • 4 oua
  • un cub de unt sau o lingura de ulei masline
  • 100 g carnaciori cabanosi
  • 50 g ciuperci
  • o ceapa mica
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Batem ouale intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust.

Taiem felii ceapa, ciupercile si carnatii cabanosi .

Adaugam o lingura de ulei in vasul de teflon si apasam butonul MENU, apoi setam programul FRY (prajire) pentru 5 minute, adaugam in oala ceapa, ciupercile si cabanosii taiati si apasam START.

Amestecam usor cu spatula, iar dupa ce timpul s-a scurs si se aude un piuit, adaugam ouale batute , apasam butonul MENU, selectam programul BOIL pentru 8 minute si inchidem capacul.

La final deconectam aparatul, iar omleta se trece usor pe farfurie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine

Postat de merisor67

Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine

Tăiem feliile de pâine groase de 2 cm, iar cu vârful unui cuțit, le scobim miezul, lăsându-le marginile de aproximativ 2 cm. Pregătim o tigaie încăpătoare și...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Postat de merisor67

Aperitiv rulada festiva din cascaval cu omleta si carnaciori picanti

Mai întâi, ne asigurăm că folia cu care este ambalat cașcavalul nu este ruptă. Pregătim două bucăți de folie de bucătărie și așezăm una pe masa de lucru. Preparăm...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2014, 14:55
la 12.05.2014, 15:07
la 12.05.2014, 15:28
la 12.05.2014, 17:03
la 12.05.2014, 20:06
Bine ai venit!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking