Omleta cu legume la cuptor

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
14 Sep 2015 | 3909 vizualizari
Omleta cu legume la cuptor

Un mic dejun satios si delicios :)

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1\4 ardei gras rosu
  • 1\4 ardei gras verde
  • 1 morcov
  • 1\2 ceapa
  • 120 gr porumb dulce
  • 100 gr mazare
  • 1 dovlecel
  • 100 gr mozzarella
  • 1 rosie
  • 3 linguri cu parmezan
  • 3 linguri cu lapte
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Ardeii ii curatam de seminte si nervuri , ii spalam si ii taiem cuburi . 

Morcovul il curatam de coaja,il spalam si il taiem rondele .

Ceapa curatata,spalata ,o tocam marunt . 

Rosia si dovlecelul le spalam si le feliem felii subtiri.Mozzarella o taiem cuburi mici. 

Intr-o tigaie , punem putin ulei de masline si cand acesta s-a incins, punem ardeiul,morcovul si ceapa si lasam sa se caleasca impreuna la foc potrivit, amestecand din cand in cand cu o spatula de lemn . 

Cand legumele s-au calit adaugam mazarea si porumbul dulce bine scurse de apa din coserva. Amestecam bine toate ingredientele si le lasam la foc potrivit,presarand putina sare . 

Separat punem intr-un bol ouale impreuna cu parmezanul,laptele sare si piper dupa gust . Amestecam totul foarte bine .

Inchidem focul la tigaia cu legume, lasam 5 minute sa se racoreasca apoi punem toatew legumele in bolul cu oua.Amestecam . 

Tapetam o tava pentru cuptor cu hartie de copt. Turnam compozitia de legume cu oua,nivelam si ornam cu rosia,dovlecelul si mozzarella . 

Dam tava la cuptorul incins la 180 grade pana ce oul este copt si mozzarella topita . 

Scoatem tava din cuptor si lasam putin sa se racoreasca omleta. 

Este buna atit calda cat si rece . 

Pofta buna ! 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (31)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Aperitiv cuburi cu legume

Postat de CameliaComan

Aperitiv cuburi cu legume

Curam ceapa verde si apoi o taiem cubulete mici. Taiem ciuperculete pe jumatate. Trecem printr-un jet de apa, mazarea, porumbul si fasolea rosie. Intr-un bol, punem cele 6 oua.  Le batem...

Citeste continuarea

Omleta cu legume la cuptor

Postat de timea

Omleta cu legume la cuptor

Spargem ouale intr-un bol si le mixam cu un tel. Adaugam apoi pe rand, ceapa taiata rondele, dovlecelul dat pe razatoare, salata taiata si ardeiul taiat cubulete. Omogenizam adaugand apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2015, 09:32
Arata delicios!
la 14.09.2015, 09:32
la 14.09.2015, 09:35
la 14.09.2015, 09:35
Buna!
la 14.09.2015, 09:38
Ce bine arata!

Vezi toate comentariile (31)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking