Ingrediente
- 2 legaturi loboda
- 8 oua
- 200 g kaizer afumat si pastrama pui (ambele de casa)
- 2 fire praz
- 1 ardei gras/kapia mare
- 50 g branza de capra cu menta
- 50 g telemea de vaca
- 3 linguri iaurt cremos
- 3 linguri fulgi ovaz
- 2 linguri chia
- sare
- piper
Mod de preparare
Spalam loboda si o taiem marunt, o punem intr-o tigaie la prajit, fara ulei, doar cu putina sare si piper. Dupa ce se inmoaie, punem putin ulei si adaugam pe rand prazul tocat marunt, ardeii cubulete, kaizerul si pastrama de pui, taiate marunt si lasam pe foc cca. 5 minute, amestecand des. La final punem branza rasa, amestecata cu iaurt, mai lasam cateva minute si oprim focul. Ungem o tava cu putin ulei, punem in tava amestecul de loboda, iar peste amestec ouale batute in care am adaugat fulgii de ovaz, chia si dam la cuptorul preincalzit la 180 C, pentru cca.10-15 minute. Servim cu ardei copti, salata, muraturi si/sau cum prefera piticul meu, cu ketchup de casa. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu loboda a la Diana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|