Omleta cu porumb si brinzeturi

Postat de simona72 in Aperitive / Garnituri
11 Iul 2013 | 2831 vizualizari
Omleta cu porumb si brinzeturi

Pt un mic dejun rapid si super delicios...

Ingrediente

  • 2 oua
  • cozile de la o ceapa verde
  • boabele de la 1/2 porumb
  • 1 felie bacon
  • 1 feliuta brinza feta
  • sare
  • 1-2 felii brinza brie sau gorgonzola
  • 1-2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Uleiul se pune la incins intr-o tigaie, se aduga cozile de ceapa taiate marunt, baconul taiat feliute si cu un cutit taiem de sus in jos boabele de pe un cocean de porumb (eu  pt o portie am pus jumatate din boabele de la un porumb) Lasam sa se caleasca 2-3 minute, adaugam ouale batute cu sare si cu brinza feta maruntita, iar deasupra punem bucatele de brinza brie sau gorgonzola dupa preferinte. Punem capacul pe tigaie, focul sa fie mic si lasam pina se umfla omleta,maxim 5 minute.

Noi am servit cu rosii si paine de casa, iar pt decor citeva frunzulite de busuioc.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu porumb si brinzeturi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Arancini

Postat de caroline

Arancini

Pentru reteta de orez cu sofran aveti aici link-ul : http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-sofran-72494.html . Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem in cuburi mici,...

Citeste continuarea

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Postat de rocsi_1612

Aperitiv clatite cu pate si cascaval

Clatitele: Intr-un bol, mixam ouale cu un praf de sare, apoi si cu uleiul. Adaugam laptele, apa minerala, le amestecam. Punem faina treptat, praful de copt, mararul uscat si putin piper....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.07.2013, 11:51
deliciosa
la 11.07.2013, 12:19
buna papica Simo
la 11.07.2013, 12:22
la 11.07.2013, 12:24
bunaa!!
la 11.07.2013, 12:24
Buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking