Ingrediente
- 4 ouă
- 100 gr mozzarella, rasă
- 100 gr parmezan, ras
- 100 gr cașcava Cheddar maturat, ras
- 1 lingură de smântână, 20% grăsime
- un praf de sare
- un praf de chilli
- piper
- 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare
Se bat ouăle cu praful de sare și piper și cu chilli. Într-un bol, se rad trei feluri de cașcaval. După ce s-au omogenizat bine, se pune în tigaia încinsă cu ulei de măsline. Când s-a prăjit omleta, vom adăuga compoziția de cașcaval și lingura de zmântână. Se va lăsa în tigaie pentru 2 minute, apoi vom indoi omleta și o vom întoarce pe cealaltă parte. Repetăm procedura până la topirea amestecului de cașcaval.
Se va servi caldă alături de cafea, perfectă pentru dimineață.
Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|