Ingrediente
- o chifla;
- un ou;
- o lingura de lapte;
- o jumatate de ardei kapia;
- un fir de ceapa verde;
- o cracuta de marar;
- o felie de muschi tiganesc;
- 50 g cascaval;
- sare.
Mod de preparare
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se taie un capac la chifla si se scobeste de miez.
Oul se amesteca cu laptele si putina sare.
Se taie: ardeiul - cubulete, ceapa verde - rondele, mararul - marunt, muschiul tiganesc - feliute patratoase, iar jumatate din cascaval - cubulete. Se amesteca toate cu oul si laptele.
Se pune compozitia obtinuta in chifla, apoi se rade restul de cascaval pe deasupra. Se impacheteaza chifla in hartie de aluminiu si se introduce la cuptor pentru circa 30 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in chifla" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (23)
|