Omleta pufoasa cu salam

Postat de eumimi in Aperitive / Garnituri
31 Ian 2016 | 5369 vizualizari
Omleta pufoasa cu salam

Omleta pufoasa si rapida cu salam pentru cei care sunt in criza de timp.

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 g salam feliat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se bat ouale bine cu telul. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei si se pune salamul la calit. Se lasa cateva minute.

Se  adauga ouale batute si se lasa 5-6 minute pe fiecare parte.

Cand se rastoarna pe platou, se presara si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

Postat de reisnaor_2006

Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2016, 14:30
Buna pufoasa!
la 01.02.2016, 15:38
Delicioasa!
la 02.02.2016, 17:25
Merci!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking