Omleta quarto formaggi

Postat de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri
5 Oct 2015 | 4613 vizualizari
Omleta quarto formaggi

Avand branzeturi de la stana am incercat o omleta cu ele. A iesit ceva foarte bun!

Ingrediente

  • 100g urda
  • 100g cas framantat
  • 100g branza de burduf in coaja de brad
  • 100g cascaval de stana
  • 4 oua
  • 1 lingura unt
  • piper
  • sare daca este nevoie (de obicei nu este)

Mod de preparare

Urda si casul se taie cuburi.

Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste.

Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf.

Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale batute.

Se pune in tigaie urda si casul imprastiate pe toata suprafata.

Dupa 3 minute se presara si cascavalul ras.

Cand este facuta pe o parte se intoarce si pe partea cealalta, cu grije ca este cam moale.

Cand este facuta se impatureste in doua si se scoate pe o farfurie,

Se serveste calda cu ceapa si rosii.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta quarto formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat

Postat de gurita_ta2005

Aperitiv mic dejun cu bacon,crema de branza si ou posat

Feliile de bacon se pun intr-o tigaie tefal si se lasa la foc mic, pana se rumenesc pe ambele parti. Feliile de paine le punem la prajit. Intr-o cratita, punem apa, o lasam sa fiarba bine,...

Citeste continuarea

Saratele cu telemea

Postat de rocsi_1612

Saratele cu telemea

Intr-un bol, amestecam untul, de la temperatura camerei, cu smantana rece si oul. Telemeaua o dam pe razatoarea cu ochiuri mici, o amestecam in compozitia de mai sus. Adaugam praful de copt,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.10.2015, 13:58
ce buna omleta ai pregatit , cu multa branza
la 05.10.2015, 14:04
Ce-mi place asta!
la 05.10.2015, 14:13
buna
la 05.10.2015, 14:40
Ce bine arata si ce buna e!
la 05.10.2015, 14:42
Multumesc

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking