Ingrediente
- 100g urda
- 100g cas framantat
- 100g branza de burduf in coaja de brad
- 100g cascaval de stana
- 4 oua
- 1 lingura unt
- piper
- sare daca este nevoie (de obicei nu este)
Mod de preparare
Urda si casul se taie cuburi.
Cascavalul se rade iar branza de burduf se marunteste.
Ouale se bat bine cu piper si cu branza de burduf.
Intr-o tigaie se topeste untul si se pun ouale batute.
Se pune in tigaie urda si casul imprastiate pe toata suprafata.
Dupa 3 minute se presara si cascavalul ras.
Cand este facuta pe o parte se intoarce si pe partea cealalta, cu grije ca este cam moale.
Cand este facuta se impatureste in doua si se scoate pe o farfurie,
Se serveste calda cu ceapa si rosii.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta quarto formaggi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
|