Orez aromat cu dovleac

Postat de Ela68 in Mancaruri de legume
16 Feb 2016 | 3686 vizualizari

Ca multi altii si eu fac parte din categoria celor care nu apreciaza gustul dovleacului la adevarata sa valoare. Credeti-ma pe cuvant, combinatia din aceasta reteta e de zile mari. Merita incercat, iar daca nu v-a placut, priviti si partea pozitiva, ati "mangaiat" corpul cu multe elemente nutritive benefice organismului. Daca v-a placut, astept mesajele voastre,  sa marim gasca iubitorilor de dovleac. Grabiti-va , sezonul e pe terminate si e pacat sa pierdeti asa bunatate de mancare !

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 17.02.2016, 20:44
Ce culoare frumoasa are!
la 17.02.2016, 21:06
Stiu Simo ca-ti place, doar esti pumpkinareasa . Daca folosesti dovleac placintar, dulce, nu mai e nevoie sa-l coci, asa cum am facut la reteta de hummus cu dovleac copt. La budinca dulce m-am gandit si eu, insa ai mei prefera saraturile, sunt mofturosi

Rocsi, culoarea frumoasa si-a pastrat-o, cu toate procedeele termice pe capul lui

Mersic fetele
la 29.02.2016, 07:37
Chiar o bunătate! Se combina atât de bine aromele! Ne-a plăcut f mult, o reteta excelenta
la 29.02.2016, 09:54
inteleg ca ati incercat-o ! ma bucur mult ca a fost pe placul vostru

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking