la 09.03.2018, 21:52 Vin eu cu o costita, sa nu-l mananc asa nud...
la 09.03.2018, 21:54
la 09.03.2018, 22:22
la 09.03.2018, 23:01 Bun tare trebuie sa fie! Orez brun n-am incercat inca, dar orezul il fac mai mereu cu ciuperci!
la 09.03.2018, 23:08
la 09.03.2018, 23:37
la 10.03.2018, 08:46 Ce bine arata si ce bun o fi!
la 10.03.2018, 09:04 Ce bun!
la 10.03.2018, 09:30 Bun orez!
la 10.03.2018, 10:38 delicios!
la 10.03.2018, 12:48 Arata foarte bine
la 10.03.2018, 13:06 Multumesc frumos! In ultimul timp am ales sa gatesc mai mult cu orez brun. Orezul brun contine bobul in intregime, fiind foarte bogat in magneziu, fier, zinc si fibre si incetinind convertirea carbohidratilor in zahar, cel alb contine doar miezul bobului si, prin urmare, continutul de fibre, vitamine si minerale este considerabil diminuat. Nu stiu cat adevar exista in numeroasele articole pe care le-am citit despre orezul brun sau alb, dar eu am ales sa consum orezul brun.
la 10.03.2018, 17:13 Bun,bun!
la 10.03.2018, 19:21 Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!