Orez brun cu legume si ciuperci

Postat de CameliaComan in Mancaruri de post
9 Mar 2018 | 8881 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 09.03.2018, 21:49
Ce pofta mi-ai facut!
la 09.03.2018, 21:52
Vin eu cu o costita, sa nu-l mananc asa nud...
la 09.03.2018, 21:54
la 09.03.2018, 22:22
la 09.03.2018, 23:01
Bun tare trebuie sa fie! Orez brun n-am incercat inca, dar orezul il fac mai mereu cu ciuperci!
la 09.03.2018, 23:08
la 09.03.2018, 23:37
la 10.03.2018, 08:46
Ce bine arata si ce bun o fi!
la 10.03.2018, 09:04
Ce bun!
la 10.03.2018, 09:30
Bun orez!
la 10.03.2018, 10:38
delicios!
la 10.03.2018, 12:48
Arata foarte bine
la 10.03.2018, 13:06
Multumesc frumos! In ultimul timp am ales sa gatesc mai mult cu orez brun. Orezul brun contine bobul in intregime, fiind foarte bogat in magneziu, fier, zinc si fibre si incetinind convertirea carbohidratilor in zahar, cel alb contine doar miezul bobului si, prin urmare, continutul de fibre, vitamine si minerale este considerabil diminuat. Nu stiu cat adevar exista in numeroasele articole pe care le-am citit despre orezul brun sau alb, dar eu am ales sa consum orezul brun.
la 10.03.2018, 17:13
Bun,bun!
la 10.03.2018, 19:21
Nu am mancat niciodata orez brun, dar cred ca este foarte bun. Oricum arata tare apetisant preparatul tau!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking