Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Postat de simona72 in
25 Iun 2018 | 2516 vizualizari

Mancare de casa pentru intreaga familie. Cam asa se traduce mancarica asta. Pentru ca vreau sa le ofer celor dragi ingrediente de calitate, mirodeniile folosite sunt de la Delikat, 100% naturale. Pentru orez am ales basmati, din asta am avut in casa si pe asta l-am folosit. In mod normal, la astfee de mancarici folosesc orezul cu bobul lung. Ciuperci am folosit din cele proaspete, de padure, craite, pentru ca tot este sezonul lor si se gasesc din abundenta. Au o aroma mai puternica, o culoare galben-aurie, orezul capata culoare de parca ati fi pus cateva firicele de sofran in el. Cat despre carne, am ales pui, pulpe si aripi, la care am facut un aluat cu bere si un amestec cu ierburi si boia.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 06.07.2018, 10:01
Foarte bun, pilaful cu ciuperci...!
la 06.07.2018, 10:32
la 06.07.2018, 20:09
la 06.07.2018, 20:39
la 07.07.2018, 10:29
Asa este !!! Mancarica de casa pentru familie !!! Bravo
la 07.07.2018, 20:19
Imi place acest preparat! Este super!
la 12.07.2018, 13:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking