Orez cu legume și soia în stil chinezesc

Postat de DinDragostePentruGatit in Mancaruri de post
25 Noi 2012 | 6117 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 25.11.2012, 13:56
la 25.11.2012, 14:36
bun
la 25.11.2012, 14:54
Nu am consumat soia niciodata Urmeaza sa probez si eu, vad ca e in trend
la 25.11.2012, 15:06
E-n trend de ceva timp.. mai ales pentru cei care tin posturile, e o sursa de proteine.
Poate inlocui carnea in multe preparate... chiftele, snitele, sarmale, ardei umpluti, perisoare, tocanite, etc, etc...
Pupici, Panacris.
la 25.11.2012, 16:09
Promit ca, probez si eu
la 25.11.2012, 16:36
Si postezi, evi...
la 25.11.2012, 17:10
excelenta combinatie
la 25.11.2012, 18:10
la 25.11.2012, 19:48
la 25.11.2012, 20:14
Dragoste ce dor imi era de tine
la 25.11.2012, 21:28
super
la 25.11.2012, 22:15
Si mie Dia... Ma rog de mine sa fac cate ceva... .
Sper sa fiu mai activa!
la 25.11.2012, 22:18
pai ia fa bine si fii ca mi-e tare dor de tine
la 26.11.2012, 11:08

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking