Orez cu pui, mazare si rosii la slow cooker Crock-Pot

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
20 Oct 2018 | 3071 vizualizari
Orez cu pui, mazare si rosii la slow cooker Crock-Pot

De cand am slow cooker orezul il fac numai la el. Iese foarte bun si nici nu duc grija lui.

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 400 g carne de pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 300 g orez
  • 400 g rosii in bulion
  • 50 ml ulei
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 900 ml apa

Mod de preparare

Carnea de pui se taie bucati.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l se pune uleiul, ceapa, carnea, orezul, ardeiul, mazarea si rosiile.  

Se presara cu vegeta, piper, sare.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste cu muraturi sau salata.  

La servire se poate presara cu marar tocat daca va place.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu pui, mazare si rosii la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pere in sos de rodii la slow cooker Crock Pot

Postat de katty

Pere in sos de rodii la slow cooker Crock Pot

Spalam perele si le curatam de coaja. Asezam perele in vasul aparatului slow cooker Crock Pot . Punem batonul de scortisoara si anasonul stelat si turnam sucul de rodie. Asezam capacul...

Citeste continuarea

Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot

Postat de Oana

Lasagna cu spanac si ricotta la slow cooker Crock-Pot

Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta. Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa. Amesteca sosul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.10.2018, 20:09
la 20.10.2018, 20:10
la 20.10.2018, 20:39
la 20.10.2018, 20:46
Ce mult imi place orezul ce l-ai pregatit!
la 20.10.2018, 21:53
Multumesc

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking