Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot

Postat de Constelatialeu in Slow Cooker
28 Noi 2018 | 1512 vizualizari
Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot

E cu vinete la cioroi....si cam atat....

Ingrediente

  • 2 vinete cca 600 g
  • 600 g carne tocata
  • 3 lingurite de amestec morcov,ardei rosu, pastranac
  • 1 ceapa rosie
  • 2 cepe albe
  • 2 oua
  • 200 ml pasta tomate
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • 100 ml pasta tomate
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Mai intai taiem vinetele rondele si le presaram cu sare, le lasam cca. 20 min , apoi le stergem cu un servetel.

Carnea tocata o punem intr-un castron, adaugam amestecul de morcov, ardei rosu si pastarnac, nu punem sare ca amestecul are suficienta. Adaugam si ceapa taiata marunt, omogenizam, apoi adaugam 2 oua si 200 ml pasta tomate si amestecam bine.

In vasul Crock-Pot-ului asezam un strat de rondele de vinete, pe peretele vasului si la baza lui, luam o parte din amestecul de carne si-l punem in vas, acoperim cu rondele de vinete, apoi carne, rondele carne si la final rondele.

Intr-un castron radem cascavalul, adaugam pasta de tomate si oul si omogenizam, apoi turnam peste ultimul strat de rondele de vinete. Asezam capacul peste vas, bagam in priza oala crock-pot si setam la functia high pentru cca 3 ore si 1/2, dupa care scoatem vasul si-l bagam la cuptor cca. 20 min sa se rumeneasca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de vinete la slowcooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Retete similare

Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de timea

Ciorba de vitel cu legume la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si...

Citeste continuarea

Piept de rata cu cartofi in sos de mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de simona72

Piept de rata cu cartofi in sos de mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Pieptul de rata se spal, se tamponeaza cu servetele de hartie de bucatarie pentru a inlatura excesul de apa. Se cresteaza partea cu piele si grasime pe orizontala si pe verticala. Se condimenteaza...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 28.11.2018, 19:52
Wowww, super bun! Mulțumim! Doar că eu vreu detaii la ppozele finale ; Musai să facem u seminar
la 28.11.2018, 19:54
bun bun
la 28.11.2018, 20:05
Nu stiu ce detalii vrei, habar nu am despre ce vorbesti Zmeoaico....
la 28.11.2018, 20:08
Buna rau!
la 28.11.2018, 20:09
Pfff, ce buna o fi iesit!

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking