Ingrediente
- 1 kg pulpă de porc
- 2 ardei capia roşii
- 2 ardei graşi verzi
- 2 morcovi mari
- un dovlecel
- 2 cartofi mari
- o bucată de ţelină
- 2 bucăţi de păstârnac
- 3-4 cepe albe
- câteva roşii
- o vânată
- o mână de păstai
- pătrunjel proaspăt
- 200 ml suc de roşii
- Sare după gust
Mod de preparare
Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului Crock-Pot -ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.
Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.
Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.
Se serveşte cald. Poftă buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|