Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Postat de Dya in Slow Cooker
14 Iun 2016 | 4980 vizualizari
Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot

Ingrediente

  • 1 kg pulpă de porc
  • 2 ardei capia roşii
  • 2 ardei graşi verzi
  • 2 morcovi mari
  • un dovlecel
  • 2 cartofi mari
  • o bucată de ţelină
  • 2 bucăţi de păstârnac
  • 3-4 cepe albe
  • câteva roşii
  • o vânată
  • o mână de păstai
  • pătrunjel proaspăt
  • 200 ml suc de roşii
  • Sare după gust

Mod de preparare

Tăiem carnea în cuburi potrivit de mici, o stropim cu puţin ulei (două linguri), o aşezăm în vasul slow cooker-ului Crock-Pot -ului şi setăm timpul pentru o oră jumătate folosind funcţia high.

Adăugăm apoi legumele tăiate în rondele/cuburi potrivite, sărăm după gust şi colorăm cu suc de roşii.

Acoperim vasul şi setăm timpul pentru o oră jumătate, folosind funcţia high, fără a mai ridica capacul în tot acest timp.

Se serveşte cald. Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de mitinita

Porc cu smantana si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Se caleste ceapa cu o lingura de ulei. Deasupra se adauga bucatile de carne. Se rumenesc bucatile de carne pe ambele parti. Se adauga ciupercile. In...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Postat de mitinita

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Ceapa si morcovii se curata si se dau pe razatoare. Orezul se spala. Patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt. Carnea de vitel se da prin masina de tocat. Intr-un bol se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2016, 22:29
la 14.06.2016, 22:58
din asta vreau
la 14.06.2016, 23:06
la 14.06.2016, 23:07
bun ghiveciul de legume!
la 15.06.2016, 06:18

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking