Ingrediente
- cca 1 kg carne vitel
- 300 g ceapa galbena
- 1 morcov cca 200 g
- 1 pastarnac cca 100 g
- 500 g cartofi
- sare
- piper
- boia dulce si iute
- cca 200 g amestec de rosii si ardei
- ulei
- 3 linguri de faina amestecate cu sare si piper
Mod de preparare
Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min pe fiecare parte, apoi le-am asezat in vasul ''cioroiului'' adica slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am adaugat 2 linguri de ulei si am acoperit cu capacul, setand la functia high.
Intre timp am curatat cartofii, morcovul pastarnacul si ceapa, le-am taiat pe fiecare in parte, morcovul si pastarnacul rondele, cartofii cubulete si ceapa solzisori. Le-am asezat intr-un castron, am presarat sare, boia dulce si boia iute, am amestecat bine si apoi le-am pus peste carne.
Dupa aproximativ 5 ore, cand m-am intors acasa, am adaugat amestecul de rosii cu ardei si cativa catei de usturoi si am mai lasat cca. 1 ora pe functia slow. Si uite asa am rezolvat mancarea si pe ziua de azi.....
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|