Orez cu sofran

Postat de caroline in Aperitive / Garnituri
27 Aug 2015 | 7635 vizualizari

Risotto allo zafferano ... un preparat tipic zonei Lombardia (Italia) ... pe cat de simplu pe atit de indragit datorita culorii si gustului dat de sofran . Este des confundat cu risotto alla milanese (orez milanez) un alt preparat tipic milanez. Grana Padano este o branza asemanatoare parmezanului (Parmigiano Reggiano), la fel ca si cea de-a doua este o branza DOC (Denumire de Origine Controlata) doar ca durata de maturare este mult mai scurta ...

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 27.08.2015, 09:50
Delicios!
la 27.08.2015, 09:51
Andra ... este intr-adevar foarte gustos !
la 27.08.2015, 09:53
la 27.08.2015, 10:00
Arata delicios!
la 27.08.2015, 10:01
Rox
la 27.08.2015, 10:01
Ce buuun! Eu ii pun mereu sofran indian...si pentru culoare si pentru sanatate!
la 27.08.2015, 10:01
Gicuta ...
la 27.08.2015, 10:03
Rux...e prima oara cand gatesc orez cu sofran si pot spune ca m-a cucerit ...
la 27.08.2015, 10:10
la 27.08.2015, 10:12
la 27.08.2015, 10:33
Tare bun!
la 27.08.2015, 10:34
Imi place aroma de sofran!
la 27.08.2015, 10:35
Mokuska
la 27.08.2015, 10:35
Daniela
la 27.08.2015, 10:35
Buni

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking