Orez cu spanac si salamelle

Postat de caroline in Mancaruri cu carne
17 Iun 2014 | 3481 vizualizari

Salamelle ,un produs tipic italian din regiunea Lobardia...Este un carnat proaspat ,servit ca felul doi,pregatit la gratar sau intr-o tigaie antiaderenta .

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 17.06.2014, 17:04
mmmmm.
la 17.06.2014, 17:07
la 17.06.2014, 17:11
Ce bine arata
la 17.06.2014, 17:24
Ce bunatate!
la 17.06.2014, 17:28
la 17.06.2014, 17:38
Din fugă am citit cu sallmonele
la 17.06.2014, 17:39
la 17.06.2014, 18:09
am intrat sa vad ce sunt salamelle ar arata ca o friptura carnatii i-ai crestat si deschis?
la 17.06.2014, 18:35
la 17.06.2014, 18:40
bun bun!!!!!
la 17.06.2014, 20:36
Lia...eu asa i-am cumparat...curatati de invelis si crestati pe lung ...
la 17.06.2014, 20:38
Cris
la 17.06.2014, 21:38

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking