Orez cu spanac si salamelle
Postat de caroline in Mancaruri cu carne 17 Iun 2014 | 3481 vizualizari
Salamelle ,un produs tipic italian din regiunea Lobardia...Este un carnat proaspat ,servit ca felul doi,pregatit la gratar sau intr-o tigaie antiaderenta .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 17.06.2014, 17:04
mmmmm.
la 17.06.2014, 17:07
la 17.06.2014, 17:11
Ce bine arata
la 17.06.2014, 17:24
Ce bunatate!
la 17.06.2014, 17:38
Din fugă am citit cu sallmonele
la 17.06.2014, 18:09
am intrat sa vad ce sunt salamelle ar arata ca o friptura carnatii i-ai crestat si deschis?
la 17.06.2014, 18:35
la 17.06.2014, 18:40
bun bun!!!!!
la 17.06.2014, 20:36
Lia...eu asa i-am cumparat...curatati de invelis si crestati pe lung ...
la 17.06.2014, 20:38
Cris
COMENTEAZA